Kronikak eta Emaitzak / Crónicas y Resultados 2018/09/29-30

Tolosa 25 – Urkunde 22

Urkunderen porrota Tolosan: partida lehiatua, beti irabazten joan ondoren amaitzen jakin ez genuen partidua. Amaiera txarra. Lanean segitu behar.

ERREKA Bergara KE 26 – Beristain 30

Partida berdindua; atsedenera 13-13 berdinketarekin joan ginen. Bigarren zatian, 3 golen aldea lortu genuen 10. Minuturako, eta errenta hori ondo kudeatu zuten gureek, partida irabazteko. Talde-jokoa nabarmendu behar da, eta entrenatzaileak ondo kudeatu izana zituen bi aldaketak.

Gaurve 26 – Corazonistas 26

Gaurveko mutilek lehen zati ona egin zuten, eta beti joan ziren aurretik; bigarren zatian, erlaxatuago atera ziren kantxara, eta akats asko egin ondoren, berdinketa iritsi zen. Akats horiek zuzendu behar ditugu.

Alcorta Forging Group 26 – 27 Romo Indupime

Partida zirraragarria larunbatean Olaizagan jokatu zena. Hasiera ona izan zuten gureek, eta 2-3 golen aldea lortu zuten; baina Erromokoek berehala berdintzen zuten aldea. Vucinicen taldeak bizi jokatu zuen, erritmo altuan: erabaki zuzenak hartzean batzuetan ez zen lagun ona izan abiadura altu hori. Hala ere, taldearen jarrerarekin azken minutuetara partida erabakitzeko moduan iritsi ziren; arbitroak ia-ia joko pasiboa markatu zuen jokaldi batean sartu zuten aurkariek garaipeneko gola; berdintzeko aukera izan genuen, baina ezinezkoa izan zen.

Derrota de Urkunde en Tolosa en un partido muy disputado y que fuimos casi siempre por delante en el marcador, pero no supimos ganarlo. Mal final de partido. A seguir.

Partido igualado en la primera parte con empate a 13. En la segunda parte, después de conseguir una ventaja de 3 goles para el minuto 10, el equipo ha controlado el marcador con inteligencia. Han jugado como equipo y el míster ha dosificado adecuadamente los 2 cambios disponibles.

Los chicos del Gaurve hicieron una buena primera parte, yendo siempre por delante en el marcador; en la segunda salieron más relajados y cometieron muchos errores que hay que corregir: al final consiguieron empatar.

Partido trepidante vivido el sábado pasado en el polideportivo Olaizaga. El equipo local tuvo un comienzo bueno, donde conseguía diferencias de 2-3 goles, pero los de Romo remontaban enseguida. El equipo de Vucinic jugó a un ritmo alto, y con ciertas precipitaciones a la hora de tomar decisiones adecuadas. Sin embargo, la actitud y predisposición del equipo hizo que el marcador llegase al último minuto para decidir el partido. En una jugada que rozaba el pasivo del equipo visitante, obtuvo el gol de la victoria, aún teniendo el equipo de Alcorta una última ocasión para empatar el partido.