Kronikak eta Emaitzak / Crónicas y Resultados 2021/02/13

GAURVE ASESORES ELGOIBAR 26-24 EL PENDO CAMARGO

Lehengo parte ona jokatu genuena atzo Olaizagan. Hasiera berdindua izan zen baina poliki poliki defentsa asentatu genuen ta aurkariei kosta egiten zitzaien aukera onak edukitzea eta guk atakean jaurtiketa onak edukitzeko aukerak lortzen genituen, deskantsua 14-10.

Bigarren partean kosta egiten zitzaigun aukera onak edukitzea, aurkariaren defentsa onagatik eta beraiek kontra azkarrekin berdindu egin ziguten markagailua 18-18, hortik aurrera defentsa hobetu genuen eta atakean aukera onak lortzen genituen jaurtiketentzat. Azkenean gol errenta ona lortu genuen partida irabazteko.

Hau da bidea ekipo lana, lana, lana.

????????????

DOMINICOS ZARAGOZA 26 -24 ALCORTA FORGING GROUP ELGOIBAR

Neurketa honetan defentsak erasoak baino hobeto aritu ziren eta atsedenaldira 11na berdindurik iritsi ginen. Bigarren zatian bi goleko abantaila lortu genuenean (14-16) pare bat hutsegite jarraian hasierako egoerara itzularazi gintuen, aldeko tartea bertan behera utziz. Denbora eta markagailuaren kudeaketa era egokian erabili ez izanak helburua bete gabe eta eskuhutsik bueltatzea kondenatu zuen taldea. Kontutan izanik partiduen azken 5 minutuak madarikatuak izaten ari direla, orain arte erabiltzen ditugun Duracell pilen ordez, irauten dutena, HV (High Voltage) bateriak erabili.

Buena primera parte la q jugamos ayer en Olaizaga. Comienzo igualado, pero poco a poco supimos asentar la defensa con lo que al rival le costaba hacernos ocasiones de gol y en ataque conseguíamos buenas opciones de lanzamiento, descanso 14-10.

En la segunda parte nos costaba conseguir buenas opciones de lanzamiento debido a la buena defensa del equipo rival, y ellas con rápidas contras nos igualaban el marcador 18-18. A partir de ahí ajustamos mejor la defensa y en ataque conseguíamos buenas opciones de lanzamiento

Al final conseguimos una buena renta para ganar el partido

Este sigue siendo el camino trabajo, trabajo, trabajo.

En este encuentro las defensas operaron mejor que los ataques, llegando al descanso con empate a 11. En la segunda parte, después de conseguir ventaja de 2 goles (14-16 al minuto 40), un par de perdidas consecutivas nos hicieron volver a la situación de partida, perdiendo la ventaja adquirida. El no haber podido gestionar el tiempo y el marcador a favor en ese momento de manera adecuada impidió cumplir con el objetivo y condeno al equipo a volver con las manos vacías. Teniendo en cuenta que los últimos 5 minutos de los últimos partidos están siendo fatales habrá que cambiar las pilas Duracell que se utilizan y, en su lugar, empezar a utilizar baterías HV (Alto Voltage).