Kronikak eta Emaitzak / Crónicas y Resultados 2021/03/13-14

KRONIKAK

GURPEA BETI-ONAK 28-15 GAURVE ASESORES ELGOIBAR

Lehengo zati txarra jokatu genuena, defentsan ez ginen gure nibel onenean egon eta erasoan asko kostatzen zitzaigun aukerak izatea beraien defentsa gogorraren ostean, atsedenaldian 16-7.

Bigarren zatian hobeto hasi ginen, defentsa askoz hobea eginez eta erasoan aukera hobeagoak aurkitzen.

Orain bi aste ditugu hurrengo bi partiduak oso ondo prestatzeko. Lanean gogor jarraitu behar dugu ekipo !!!!

????????????

ALCORTA FORGING GROUP ELGOIBAR 22-28 UHARTE

Eskubaloia 28. Nahiz eta markagailuan islatu gabe geratu taldearen lana eta ahalegina neurketa oso borrokatua izan zen, intentsitate handikoa (10-14 atsedenaldian). Honez gero, bada garaia izozkailua martxan jartzeko eta, janariaz aparte, txapadunen harrokeriak ere bertan izozten uzteko. Ibilgailuaren IIT urtero derrigorrez pasatu behar den eran, kirol arloan ere ikuskatze lana ezinbestekoa dela ikusten dugu, zerga munduan fiskalizazioa deritzona. Azkenik, sailkapeneko goian dauden taldeen joko mailatik oso hurbil gaudela esan dezakegu.

ARILAN ELGOIBAR 11-21 PULPO ESKUBALOIA

Partida oso entxufatuta hasi genuen, 5 gol arteko errenta lortuz, ate aurrean eta kontraerasoekin. Atsedenaldian intentsitatea apur bat jaitsi genuen eta lehen erdia bi gol gorago amaitu genuen. Bigarren zatian, ordea, Pulporen neskak oso indartsu atera ziren, eta defentsa ona eginda, kosta egin zitzaigun berriro partidan sartzea, kontrarioei 6 goleko errentak lortzen utziz. Gure erreakzioa berandu izan zen eta markagailuan apur bat hurbiltzea besterik ez genuen lortu. Datorren astean errebantxa daukagu.

CIMDE ELGOIBAR 12-24 AIALA ZARAUTZ Z.K.E.

Zarautz sendo bat etorri zitzaigun etxera jokatzera. Nahiz eta lehen zatian gu oso ondo irten defentsan, erasoan asko kosta zitzaigun eta jaurtiketa dezente erratu genituen.

Bigarren zatian fisiko falta igarri zitzaigun eta Zarautzek oso ondo aprobetxatu zuen aukera.

Entrenatzen jarraitu beharra daukagu ekipo honek duen maila ateratzeko.

Goazen neskak. ????????????

TECNIFUELLE ELGOIBAR 11-21 ASTIGARRAGA GYS SPORT ELGOIBAR

Asko kostatu zaigu eroso egotea. Baloiaren galera asko eta jaurtiketa argiak, batzuk aurkariak egindako lan bikainagatik eta beste batzuk aterik ez ikusteagatik. Hala ere, intentsitate berarekin jokatzen jarraitu dugu behera etorri gabe eta bigarren zatian, hutsarte baten ostean, markagailuko aldea handitzea lortu dugu. Partida osoan tematu ondoren, lehen zatian huts egindako guztia sartu da. Taldeko jokalarien lan bikaina 60 minutuetan. Zorionak Naroa atezaina ordezkatzeko jokalari batzuek egin duten lan handiagatik. Animo! Sanloko aurkariari ere zoriontzea, gauzak ez baitizkigu batere erraz jarri.

URKUNDE ELGOIBAR 38-15 DONIBANE ESKUBALOIA

Talde honek beste garaipen bat lortu du, gero eta harrigarriagoa baita, taldekidetasun eta talde-espiritu onarekin. Gaur hirugarren garaipena jarraian lortu du, eta mutikoak bere joko onarekin distira egin dute. Entrenamenduetan egiten diren jokaldiak praktikan jarri ahal izan dira. Pero bat jartzeagatik indibidualismo apur bat egon dela, baina beno, odol hutsa dira eta martxa nahi dute. Badirudi txertoak eragina egin duela, espero dezagun bolada on honekin jarraitzea.

CRÓNICAS

Mala primera parte la que jugamos, en defensa no estuvimos a nuestro mejor nivel y en ataque nos costaba mucho tener buenas opciones debido a su fuerte defensa, Descanso 16-7.

En la segunda parte empezamos mejor, haciendo una mejor defensa y en ataque encontrando mejores opciones. Ahora tenemos dos semanas para preparar muy bien los siguientes dos partidos.

¡¡Hay que seguir trabajando duro equipo!!

Aunque el trabajo y el esfuerzo del equipo no aparezca reflejado en el marcador el encuentro fue muy peleado, de alta intensidad (10-14 al descanso). Definitivamente, es hora de poner en marcha la nevera y, además de comida, también se ve conveniente congelar prepotencias. Al igual que es obligatoria la ITV de vehículos anualmente, en el ámbito deportivo vemos que el trabajo de inspección se debería de aplicar, similar a la fiscalización que se lleva a cabo en el ámbito de los impuestos. Para finalizar, tenemos que mencionar que el equipo esta muy cerca del nivel de juego que ofrecen los equipos situados en lo alto de la clasificación.

Empezamos el partido muy enchufadas cogiendo una renta de hasta 5 goles con muy buenas acciones en portería y con contraataques. Al descanso bajamos un poco la intensidad y acabamos la primera mitad dos goles arriba. En cambio, en la segunda parte, las chicas de Pulpo salieron muy enchufadas y con una buena defensa nos costó meternos de nuevo en el partido dejando que las contrarias cogieran rentas de hasta 6 goles. Nuestra reacción fue tardía y solo conseguimos acercarnos un poco en el marcador. La semana que viene tenemos la revancha.

Un Zarautz sólido nos vino a jugar a casa. Aunque en la primera parte nosotros salimos muy bien en defensa, en ataque nos costó mucho y erramos bastantes tiros.
En la segunda parte se nos notó la falta de físico y el Zarautz aprovechó muy bien la ocasión.
Tenemos que seguir entrenando para sacar el nivel que tiene este equipo.
Vamos chicas.????????????

Partido que nos ha costado mucho encontrarnos cómodos. Muchas pérdidas de balón y lanzamientos claros fallados, algunos por el gran trabajo que ha hecho la portera rival y otros por no ver portería. Aun así, hemos seguido jugando con la misma intensidad sin venirnos abajo y en la segunda parte, después de un tiempo muerto, hemos conseguido aumentar la diferencia en el marcador. Después de seguir insistiendo todo el partido, todo lo fallado en la primera parte ha terminado entrando. Gran trabajo de las jugadoras en equipo durante los 60 minutos. Felicitar por el gran trabajo que han hecho algunas jugadoras para suplir a la portera Naroa. ¡Ánimo! Felicitar también al equipo rival de Elgoibar que no nos ha puesto las cosas nada fácil.

Nueva victoria de este equipo que sorprende cada más dada su buena compenetración y espíritu de equipo, con la de hoy tercera victoria consecutiva en la que la chavalería ha brillado con su buen juego, por delante siempre en el marcador se han podido poner en práctica las jugadas que se practican en los entrenamientos, por poner un pero pecamos un poco de individualismo, pero bueno son pura sangre y quieren marcha, parece que la vacuna va haciendo su efecto esperemos seguir con esta buena racha