Kronikak eta Emaitzak / Crónicas y Resultados 2021/01/15-16-17

GAURVE ASESORES ELGOIBAR 21-21 LAGUNAK

Atzo Olaizagan jokatutako partida parekatua, partida hasiera ona erasoan zein defentsan izan genuena, minutuak aurrera joan ahala defentsan ondo aritu ginen, baina erasoan gehiago kostatzen zitzaigun, 13-13ko atsedenaldia.
Bigarren zatia antzekoa izan zen, bi taldeak erasoan baino hobeto aritu ginen defentsan, eta azken minutuetan izan genuen aldea kudeatzen asmatu ez genuen pena.
Puntu bat gehiago bigarren itzuliko lehen partidan.
Gogor lan egitera. ????????????

ALCORTA FORGING GROUP ELGOIBAR 20-19 AVEFOR HUESCA

Atzeratutako partida honetan, taldeak egin beharrekoa egin zuen, hau da, aurkari zuzen baten aurka garaipena lortu eta, aldi berean, sailkapen nagusian hiru postu aurreratu. (10-9 atsedenaldian). Emaitzak dioen bezala, taldeen defentsako lana erasokorrei gailendu zitzaien. Bestalde, markagailu estuak erakusten du urduritasuna, tentsioa eta bihotzaren taupadak pil-pilean egon zirela. Une honetan, taldearen inguruan bakarrik arnasten da poza.

ALCORTA FORGING GROUP ELGOIBAR 16-27 TOLOSA

Neurketa oso parekatua artilleroak 1go zatian kantxa utzi behar izan zuen arte. (7-10 atsedenaldian). Hori gutxi bazen, atzean geratu nahi ez edo inbidiaz, izar zaharrak, beteranoena beteranoen artean, bide berdina hartu zuen 2. zatiko hasieran. Gauzak honela, ekipoaren berrantolaketa operatibo izaten hasi orduko partiduaren amaiera heldu zen. Taktika lantzeko erabiltzen den diseinu grafikoa alboan utzi eta margoketa lanari ekin behar dio taldeak. Izan ere, orkatilen hezurrak borobilak dira jadanik, billar- bolak bezalaxe, eta honek koadro berri bat margotzea eskatzen du. Egoera aldakorra izaten ari da denboraldi honetan, baina garbi dagoena da nortzuk jarraituko duten on-line hurrengo neurketa. Taldeak ilusioz gainezka dago eta ahaleginak eginez ezinak ekinez eginak bukatzen dira.

Partido igualado el jugado ayer en Olaizaga, buen comienzo de partido el que tuvimos tanto en ataque como en defensa, a medida que pasaban los minutos fuimos estando bien en defensa pero en ataque nos costaba mas, descanso 13-13.

La segunda parte fue parecida, los dos equipos estuvimos mejor en defensa que en ataque, y una pena que no supimos gestionar la diferencia que tuvimos en los últimos minutos.

Un punto más en el primer partido de la segunda vuelta.

A seguir trabajando duro. ????????????

En este partido aplazado el equipo hizo lo que tenia que hacer, es decir, obtener la victoria ante un rival directo y, al mismo tiempo, adelantar tres puestos en la clasificación general. (10-9 al descanso). Como bien dice el resultado el trabajo defensivo de los equipos se impuso a los ofensivos. Por otra parte,  el marcador tan ajustado   demuestra que el nerviosismo, la tensión y los latidos del corazón estuvieron al pil-pil. En este momento solamente se respira alegría en el entorno del equipo.

Partido muy igualado hasta que el artillero tuvo que abandonar la cancha  lesionado en el primer tiempo. (7-10 al descanso). Por si fuera poco y no queriéndose quedar atrás o por envidia, la vieja estrella, el mas veterano entre los veteranos, cogió el mismo camino al comienzo de la segunda parte. Con este panorama, para cuando la reorganización del equipo comenzó a ser operativa llego el final del encuentro. El equipo va a dejar a un lado el diseño grafico que utiliza para el  planteamiento táctico y va a proceder al trabajo de pintura. Este cambio esta motivado por los cuadros clínicos donde los huesos de los tobillos han adquirido forma redonda y esto exige pintar un nuevo cuadro. Esta temporada la situación esta siendo cambiante, pero si algo esta claro es quienes verán on-line el siguiente encuentro. El equipo rebosa ilusión y haciendo esfuerzos ezinak ekinez eginak finalizan.