Kronikak eta Emaitzak / Crónicas y Resultados 2021/02/06

BM LOYOLA 18-24 GAURVE ASESORES ELGOIBAR

Partidu berdindua jokatutakoa Iruñean. Lehengo partea berdindua joan zen, atakean ez ginen oso fin ibili, baina defentsan sendo egon ginen ta horregatik markagailua deskantsuan 9-9. Bigarren partean defentsan oso ondo egon ginen, beraiek kontragoak ere oso ondo defendatzen, ta atakean aukera onak aurkitzen ta golak sartzen. Azkenengo minututan beraiek baino hobeto egon ginen ta gol renta ona atera genuen.

Oso ondo ekipo, hau da bidea, lana, lana, lana. ????????????

ALCORTA FORGING GROUP ELGOIBAR 26-27 EASYGAS URDULIZ ESKUBALOIA

Taldeak lehiakortasun maila berreskuratu du azken neurketa honetan erakutsitakoa ikusita, bikaintasun puntuan aritu baitzen, erasoan top ten eta defentsan stop. (14-13 atsedenaldian eta 26na 15″ faltan gehi baloiaren jabetza). Alcorta Forging Goi Mailako Errendimendu Zentroak (GMEZ), tenperatura minimo eta maximoen artean lan egiten den lantegiak, udan 50 gradutara esaterako, bere matxinoa prest du dagoeneko.

Partido igualado el jugado en Iruña. La primera parte fue igualada, en ataque no estuvimos muy finas, pero en defensa estuvimos fuertes y consistentes, por eso al descanso nos fuimos 9-9. En la segunda parte estuvimos muy bien en defensa, defendiendo  muy bien  también  su contra gol y en ataque encontrando buenas situaciones y metiendo goles. En los últimos minutos estuvimos mejor que el equipo rival y conseguimos una buena renta de goles.

Muy bien equipo, este es el camino, trabajo, trabajo, trabajo. ????????????

Después de ver la demostración en este último encuentro se puede asegurar que el equipo ha recuperado su nivel de competitividad, ya que actuó de manera sobresaliente, top 10 en ataque y stop en defensa. (14-13 al descanso y empate a 26 a falta de 15″ con balón en posesión). El Centro de Alto Rendimiento ( CAR ) de Alcorta Forging, lugar de trabajo donde se faena entre temperaturas mínimas y máximas, a 50 grados en verano, por ejemplo, tiene ya listo su matxino.