Kronikak eta Emaitzak / Crónicas y Resultados 2021/02/20

LOIZAGA CASTRO-URDIALES 21-28 GAURVE ASESORES ELGOIBAR

Partidu serioa jokatu genuena atzo, lehengo zatia berdindua izan zen ta azkenengo minututan lortu genuen 2 goleko errenta ateratzea defentsa on batekin, atsedenaldia 12-14.

Bigarren zatia hasiera oso ona eman genion neurketari, defentsan gogor ta erasoan aukera onak izan genituen , bigarren zatian erdialdetik aurrera beste taldeak defentsa aldatu zuen, eta kosta egin zitzaigun erasoan aukerak izateak, azkenengo bost minututan defentsan sendo segitu genuen eta erasoan lortu genuen beraien defentsa apurtzea.

Berdin jarraitu behar dugu gogor lanean.

????????????

ALCORTA FORGING GROUP ELGOIBAR 23-27 ESTUDIO MATMATA ZARAGOZA ADEMAR

Behin batean seme batek aitari galdezka hasi zitzaion. Aita, zer da prostata?, eta zaharrak honela erantzun zion: “Txiza egitea kostata”. Eta irabaztea? Zaharrak, onetik aterata, hauxe ihardetsi zion: ” Halako batean garaipena lortzea”. Bada, bi adibide hauek laburbiltzen dute taldearen kirol ibilbidea azken neurketetan. Lana, izerdia, gogoa, intentsitatea eta bihotza jarri zituen kantxan ekipoak eta, oso gutxigatik izanda ere, ez zuen helburua bete beste behin. (12-14 atsedenaldian eta 23-24 lau minutu faltan). Sudur-zuloetatik usaintzen du garaipena eta sudur puntarekin ikutzen, baina lekak ortuan. Bukatzear doan otsaila honetan hil ala biziko partiduari ekingo diogu eta, horren ostean, martxa eta perrea hurrengo hilabetean.

Partido serio el que jugamos ayer, la primera parte fue igualada y en los últimos minutos de la misma nos fuimos de dos goles, descanso 12-14.

El comienzo de la segunda parte fue muy buena, fuertes en defensa y en ataque consiguiendo buenas opciones de lanzamiento, a partir de la mitad de la segunda parte, el contrario cambio la defensa y nos costó tener buenas situaciones en ataque, en los últimos cinco minutos seguimos fuertes en defensa y en ataque conseguimos romper su defensa.

Hay que seguir así, trabajado duro.

Érase una vez que un hijo comienza a hacer preguntas a su padre. Viejo, ¿que es la próstata?, a lo que este le responde: ” Cuando orinar cuesta”. ¿Y ganar?, a lo que el viejo, fuera de sus casillas, le contesta: “Conseguir la victoria alguna vez, aunque sea por casualidad”. Pues estos dos ejemplos resumen el recorrido deportivo del equipo en los últimos encuentros. El equipo aporto trabajo, sudor, ganas, intensidad y corazón en la cancha y, por muy poco, no pudo conseguir su objetivo una vez más. El equipo está olfateando la victoria por los orificios nasales y tocándola con la punta de la nariz, pero las vainas en la huerta. En este mes de febrero que finaliza haremos frente a un partido trascendental y, después, marcha y perrea el próximo mes.