Kronikak eta Emaitzak / Crónicas y Resultados 2021/03/20-21

KRONIKAK

EREINTZA AGUAPLAST 32-24 ALCORTA FORGING GROUP ELGOIBAR

Ekipoak lana eta ahalegina jarri zituen beste behin. Hasiera oso ona eman genion neurketari (5-7 15′). Pare bat kanporaketa bata bestearen atzetik eta (9-8tik  20′ ) (17-10 atsedenaldirako) pasatu ginen. Bigarren zatia parekatua izan zen. Izozkailuak bere horretan jarraituko du aste honetan, hau da, zero azpiko tenperaturan mantenduko dugu barruan sartu genuena izoztuta kontserba dadin.

PULPO ESKUBALOIA 23-17 ARILAN ELGOIBAR

Partida nahiko berdinduta hasi genuen, ondo defendatzen, baina erasoan golak sartzea kosta egiten zitzaigun, Pulporen defentsa oso gogorra baitzen. Atsedenaldian, intentsitatea asko jaitsi genuen, batez ere defentsan, eta horrek aukera eman zien Pulpori 5 gol gora egiteko. Bigarren zatian, hobeto aritu ginen jokoaren zenbait alderditan, baina hala ere, ez zuen markagailuan hurbiltzeko balio izan, Pulporen jokalariek ez baitziguten hurbiltzen utzi.

CIMDE ELGOIBAR 24-29 BERA BERA

Hasiera kaxkar xamarrak markagailuan atzetik joatea derrigortu digu partida guztian zehar. Bera Berak atakeko gure akatsak ondo aprobetxatu zituen kontraerasoak egiteko eta hor markagailuko diferentzia.

Ekipoa badoa erritmoa hartzen poliki poliki baino ala ere gogorrago entrenatu beharra daukagu daukagun jokoa erakusteko.

Goazen ekipo ????‍??

PULPO ESKUBALOIA 28-31 URKUNDE ELGOIBAR

Sufrimendu handiz lortutako emaitza. Topaketa hastean espero genuena baino gehiago. Urtebete gazteagoa izan arren, oso ondo jokatu dute. Akats asko egin ditugu, garesti ordaintzen direnak.
Gogor entrenatu, irabazi eta ikasten jarraitu.
Aupa Urkunde!!

EIBAR ESKUBALOIA 23-21 SALENTO GELATI ELGOIBAR
SALENTO GELATI ELGOIBAR 14-18 EIBAR ESKUBALOIA

2 partida polit jokatu ditugunak pasa den zubi honetan. Ezin izan dugu garaipenik lortu. Intentsitate handiko bi partida jokatu ditugu aste bukaeran eta horrekin oso pozik gaude. Ekipoak emaitza ez du lortu baino karakterra izatea eta daukagun dena ematea lortu dugu.

Hau da bidea neskak! Goazen jarraitzera! ????‍?

AILA ZARAUTZ ZKE 21-15 NEURRI ELGOIBAR

Oso pozik larunbat arratsaldean jolastutako partiduarekin. Gure neskek defentsan laguntza oso onak eman zituzten. Aldiz, erasoan   hainbat arazo izan genuen. Penalti dezente erratzeak, markagailuko distantzia handitu zuen. Hala ere oso harro gure neskek egindako lanarekin. Segi dezagun lanean ?

EIBAR ESKUBALOIA 30-24 DECA ELGOIBAR
DECA ELGOIBAR 31-18 EIBAR ESKUBALOIA B
EIBAR ESKUBALOIA B 25-12 TECNIFUELLE ELGOIBAR
DONIBANE ESKUBALOIA 24-22 BANKOA ELGOIBAR

KRONIKAK

Una vez más el equipo ofreció trabajo y sacrificio. El comienzo del partido fue muy bueno ( 5-7 min 15). Dos exclusiones consecutivas perjudicaron seriamente pasando del (9-8 min 20) al 17-10 al descanso. La segunda parte fue equilibrada. La nevera seguirá en las mismas durante esta semana, es decir, mantendremos la temperatura a bajo cero para que se mantenga congelado lo que Introdujimos en su interior.

Empezamos el partido bastante igualadas, defiendo bien, pero en ataque nos costaba meter goles ya que la defensa de Pulpo era muy dura. Al descanso, bajamos mucho la intensidad sobre todo en defensa y eso le dio la oportunidad a las de Pulpo ponerse 5 goles arriba. En la segunda parte, estuvimos más acertadas en algunos aspectos del juego, pero aun así no sirvió para acercarnos en el marcador, pues las de Pulpo no nos dejaron acercarnos.

El inicio flojo nos ha obligado a ir por detrás en el marcador durante todo el partido. Él Bera Bera aprovechó bien nuestros errores de ataque para hacer contraataques y ahí la diferencia en el marcador.
El equipo va cogiendo ritmo poco a poco y tenemos que entrenar más duro para demostrar el juego que tenemos.
Vamos equipo ????‍??

Resultado conseguido con mucho sufrimiento. Más del que esperábamos al comenzar el encuentro. Un rival, que a pesar de ser un año menores, han jugado muy bien. Hemos cometido un montón de fallos tontos que se pagan caros.

Entrenar duro, ganas y seguir aprendiendo.

¡¡Aúpa Urkunde!!

Dos partidos muy bonitos en este puente pasado. No hemos podido conseguir ninguna victoria. Hemos jugado dos partidos de mucha intensidad el fin de semana y con eso estamos muy contentos. El equipo no ha conseguido el resultado pero a demostrado tener carácter y hemos dado todo lo que tenemos.
¡Este es el camino! ¡Vamos a seguir! ????‍?

Muy contento con el partido jugado el sábado por la tarde. Nuestras chicas dieron muy buenas ayudas en defensa. En cambio, en ataque tuvimos varios problemas. Fallar bastantes penaltis aumentó la distancia en el marcador. Aun así, muy orgullosa del trabajo realizado por nuestras chicas. Sigamos trabajando ?