Kronikak eta Emaitzak / Crónicas y Resultados 2021/04/24-25

KRONIKAK

AIALA ZARAUTZ Z.K.E. 35-21 GAURVE ASESORES ELGOIBAR

Partidu hasiera ona izan genuen, baina hamargarren minututik aurrera erasoan ez genituen aukera onak topatzen eta baloi batzuk galdu ondoren beraiek kontraeraso azkar batzuk egin zizkiguten, atsedenaldian 17-9.

Bigarren zatian berdin jarraitu zuen partidak eta beraiek guk baino hobeto egon ziren erasoan eta defentsan.

Azkenengo ligako partidua, denboraldi gogor honen ondoren helburua lortuta.

ESKERRAK EMAN NAHI DIZKIET JOKALARI JUBENILEI ETA ARILAN TALDEKOEI LAGUNTZEN EGON DIRELAKO URTEAN ZEHAR

ESKERRIKASKO!!!!

????????????

ASFALTOS REDONDO SOLOZABAL NAVARRETE 26-22 ALCORTA FORGING GROUP ELGOIBAR

Lehengo parte berdindua, bukaeran kanpoko ekipoaren baino hobeto Taldeak ez zuen bere egunik onena izan (12-10 atsedenaldian). Defentsa lanetan txukun aritu zen baina erasoan matxino erdoildua erabili zuen.. Honek lepotimia, gerritisa eta egoneza eragin zaizkien gure jokalariei. Zuzenean eta ziztu bizian gora igotzeko Sputnik txertoaren inokulazioari ekingo diogu maiatza oparoa izan dezagun.

ORDIZIA ESKUBALOIA 19-35 URKUNDE ELGOIBAR

Gure mutilen garaipen lasaia. Partida dinamikoa bi alderdietan. Taldeko jokaldiak ikusi ditugu gol asko igo dizkigutela markagailura, baina ez dugu ahaztu behar beste taldearekin berdindu behar dugula, denok egon garelako edo egongo garelako egoera horretan. Gogotsu eta gogor entrenatzen jarraitu behar da hobetzen jarraitzeko.

Gora Urkunde!!

PIZZERIA SALENTEO ELGOIBAR 20-31 C.B. UROLA E.T.
DECA ELGOIBAR 23-23 AMENABAR ZARAUTZ ZKE

CRÓNICAS

Empezamos bien el partido, pero a partir del minuto diez en ataque no tuvimos buenas acciones y perdimos unos balones que les dieron contrataques al equipo rival, descanso 17-9.

La segunda parte el partido fue por los mismos derroteros y ellas estuvieron mejor en ataque y en defensa.

Último partido de liga de un una temporada dura en la que hemos conseguido el objetivo.

QUIERO DAR LAS GRACIAS A LAS JUGADORAS JUVENILES Y LAS DEL EQUIPO ARILAN QUE HAN ESTADO AYUDÁNDONOS DURANTE LA TEMPORADA

ESKERRIKASKO !!!!

El equipo no tuvo su mejor día (12-10 al descanso). El trabajo defensivo fue bueno pero en ataque estuvo usando un machino defectuoso, lo que provoco lepotimia, gerritis y malestar a nuestros jugadores. Para despegar como el rayo el equipo procederá a la inoculación de Sputnik y poder tener un mes de mayo productivo.

Victoria holgada de nuestros chicos. Un partido dinámico por ambos bando. Hemos visto jugadas en equipo que nos han hecho subir muchos goles al marcador, pero sin olvidar que hay que empatizar con el otro equipo porque todos hemos estado o estaremos en esa situación. Hay que seguir entrenando con ganas y duro para seguir mejorando.